WheatgrassMix

1 cub: 16 ml.

Conține: Suc stors din Grău 80 %, Suc stors din Menta 20%, Suc stors din Lime, Ghimbir, Rodie, Ananas 100%. Valoarea alimentară și calorică per 9 cuburi: 1,3 g de proteine/ 0,3 g grasime/ 9,8 g carbohidranți/ 47,1 200 kcal/ kJ.

Notă: Dimineața, cu 30 minute înăinte de micul dejun, luați un pahar cu apă, apoi topiți cuburile în apă caldă (50 ml). În 5-7 minute sucul e gata! Sucurile Wheatgrass trebuie păstrate în congelator. Ele necesită întrebuințate timp de 15 minute după decongelare. În caz contrar, acestea vor începe să-și piardă proprietățile benefice.

Detox WheatgrassMix încurajeaza energic procesele naturale de detoxifiere a organismului și provoaca puterea naturală de purificare și curațare a corpului și a minții, pentru o stare permanentă de bine. Fructele, verdețurile și condimentele iți repornesc sistemul, înundându-l cu vitamine, minerale, antioxidanți, enzime și nutrienți esențiali. Frozen juices proaspăt stoarse din tot ce-i mai bun, pot fi primul pas simplu către un stil de viață sănătos și ușor de întreținut.

Tehnologia producției de suc:

• Grâul germinăm pe sistemul hidroponic, atâta timp cât acesta ajunge la o înălțime de 10-12 cm. În procesul de cultivare nu folosim aditivi, produse chimice și alte elemente auxiliare. Sistemul hidroponic protejează planta împotriva dăunătorilor găsite în sol.

• Atunci când planta a atins punctul de saturație maximă, este tăiată și stoarsă pentru suc. Stoarcem cu ajutorul storcătorului cu două axe melcante, prin presare la rece, ceea ce permite să primim la maxim viață din plante.

• Deodata sucul este turnat în pachete, împărțite pe porții și se vacuumează. Toate sucurile sunt realizate exclusiv din ingrediente naturale: fără apă, zahăr și conservanți.

• Pachetele gata făcute sunt plasate în congelator Șoc, din cauza căruia sucul wheatgrass practic, nu se deosebește de inițial – păstrează toate proprietățile originale, naturale (acest efect nu poate fi realizat cu ajutorul unui congelator convențional) .