Wheatgrass

1 cub: 16 ml.
Conține: Suc stors din Grâu 100%
Valoarea alimentară și calorică per 9 cuburi: 1,3 g de proteine/ 0,3 g grasime/ 9,8 g carbohidranți/ 47,1 200 kcal/ kJ.

Notă: Dimineața, cu 30 minute înăinte de micul dejun, luați un pahar cu apă, apoi topiți cuburile în apă caldă (50 ml) . În 5-7 minute sucul e gata! Sucurile Wheatgrass trebuie păstrate în congelator. Ele necesită întrebuințate timp de 15 minute după decongelare. În caz contrar, acestea vor începe să-și piardă proprietățile.

Iarba de grâu este denumită alimentul perfect din punct de vedere micronutritional. 
Sucul din lăstari are în compoziţia sa nutrienţi cheie, cum ar fi: proteine, calciu, fier, magneziu, fosfor, zinc, potasiu, clor, sulf, mangan, cobalt, cupru, iod, precum şi vitaminele: A, B, C, E, K şi PUP. Acesta conţine de asemenea beta caroten, aminoacizi, antioxidanţi, enzime şi o cantitate mare de clorofilă. Ce este prezentă în sucul WHEATGRASS – denumită de oamenii de ştiinţă „sângele verde al plantelor”, are efecte excelente asupra întregului organism: contribuie la detoxifierea acestuia, reglează tranzitul intestinal, grăbeşte cicatrizarea rănilor, încetineşte procesul de îmbătrânire. Dar cea mai importantă acţiune a clorofilei se exercită asupra sângelui, deoarece contribuie la compensarea carenţelor de minerale şi de vitamine, eliminând toxinele din organism şi restabilind echilibrul acestor nutrienţi esenţiali în corp.

Tehnologia producției de suc:

• Grâul germinăm pe sistemul hidroponic, atâta timp cât acesta ajunge la o înălțime de 10-12 cm. În procesul de cultivare nu folosim aditivi, produse chimice și alte elemente auxiliare. Sistemul hidroponic protejează planta împotriva dăunătorilor găsite în sol.

• Atunci când planta a atins punctul de saturație maximă, este tăiată și stoarsă pentru suc. Stoarcem cu ajutorul storcătorului cu două axe melcante, prin presare la rece, ceea ce permite să primim la maxim viață din plante.

• Deodata sucul este turnat în pachete, împărțite pe porții și se vacuumează. Toate sucurile sunt realizate exclusiv din ingrediente naturale: fără apă, zahăr și conservanți.

• Pachetele gata făcute sunt plasate în congelator Șoc, din cauza căruia sucul wheatgrass practic, nu se deosebește de inițial – păstrează toate proprietățile originale, naturale (acest efect nu poate fi realizat cu ajutorul unui congelator convențional) .