CALITATEA WHEATGRASSBAR E REPREZENTATĂ PRIN REVIEW A MAI MULT DE 3000 CLIENȚI SATISFĂCUȚI

cura de detoxifiere
ador plants
slabire rapida
slabire rapida
slabire rapida
slabire rapida
slabire rapida
slabire rapida

Slabire Detox este  termenul pe care il cauti doar in momentul cind  vrei să scapi de toxinele din organism, dar și de câteva kilograme bune, o soluție ar fi o dietă de slabire detox. Măcar o dată pe an este indicat să ții o asemenea dietă, pentru că pur și simplu te vei simți mult mai bine. În plus, poți slăbi între 5 și 7 kilograme în doar o săptămână, dacă urmezi cu strictețe această dietă de slabire detox.

  • Ai nevoie de mai multă energie?
  • Vrei să slăbeşti şi să arăţi bine în costumul de baie?
  • Vrei să ai un ten impecabil?
    Persoanele care participa la acest program de slabire prin detox, generala a organismului au un orar alimentar foarte bine stabilit de la inceput

Slabire detox

Comandînd cura, primiți suc congelat – porționat, pentru a servi pe parcursul a 9, 18 sau 27 zile. Noi suntem primii și unicii în Moldova ce folosim congelarea Shock, ceea ce ne permite păstrearea puritatății ecologice și compoziția biochimică a produsului ceea ce este perfecta pentru slabire detox. Această metodă vă permite păstrarea și livrarea sucului, cât mai aproape posibil de original și de starea sa de viață pentru a avea parte de o cura de slabire detox rapida.Teoretic, dupa ce organismul a eliminat toxinele, isi recapata functionalitatea, iar metabolismul reintra in normal determinand astfel arderea grasimilor si pierderea kilogramelor in plus.
Cele trei principii care stau a baza acestei diete sunt: repausul tubului digestiv, reducerea consumului si reconstructia intregului organism.
Vezi mai multe detalii despre aceasta cura de slabire aici 

Produse