RodieWheatgrass

1 cub: 16 ml.

Conține: Suc stors din Grău 100%, Suc stors din Rodie 100%.
Valoarea alimentară și calorică per 9 cuburi: 1,3 g de proteine/ 0,3 g grasime/ 9,8 g carbohidranți/ 47,1 200 kcal/ kJ.

Notă: Dimineața, cu 30 minute înăinte de micul dejun, luați un pahar cu apă, apoi topiți cuburile în apă caldă (50 ml) . În 5-7 minute sucul e gata! Sucurile Wheatgrass trebuie păstrate în congelator. Ele necesită întrebuințate timp de 15 minute după decongelare. În caz contrar, acestea vor începe să-și piardă proprietățile benefice.

Rodia este drept fruct minune! Un mix excelent ce permite o asimilare rapidă şi uşoară a tuturor substanţelor nutritive în sânge de către organism. Sucul de wheatgrass cu rodie ajută la bună funcţionarea stomacului, inimii şi ficatului. Sucul are proprietăţi anti-bacteriene şi anti-microbiene puternice care ajută la lupta împotriva viruşilor şi bacteriilor pentru a stimula sistemul nostru imunitar.
O dietă bogată în acest mix poate ajuta la încetinirea procesului de îmbătrânire prin reducerea ridurilor şi a liniilor fine cauzate de expunerea constantă la soare. De asemenea, ajută la regenerarea celulelor peilii şi previne hiperpigmentarea şi apariţia punctelor negre. Consumul sucului întăreşte în mod regulat foliculii de păr care la rândul lor împiedică căderea părului dând astfel părului un aspect sănătos şi lucios. Un pahar de suc Wheatgrass cu rodie este tot ce ai nevoie pentru a avea parte de toate avantajele şi beneficiile nutriţionale pe care acestea le oferă. Nu este niciodată prea târziu să adaugi această băutură miracol dietei tale zilnice.

Tehnologia producției de suc:

• Grâul germinăm pe sistemul hidroponic, atâta timp cât acesta ajunge la o înălțime de 10-12 cm. În procesul de cultivare nu folosim aditivi, produse chimice și alte elemente auxiliare. Sistemul hidroponic protejează planta împotriva dăunătorilor găsite în sol.

• Atunci când planta a atins punctul de saturație maximă, este tăiată și stoarsă pentru suc. Stoarcem cu ajutorul storcătorului cu două axe melcante, prin presare la rece, ceea ce permite să primim la maxim viață din plante.

• Deodata sucul este turnat în pachete, împărțite pe porții și se vacuumează. Toate sucurile sunt realizate exclusiv din ingrediente naturale: fără apă, zahăr și conservanți.

• Pachetele gata făcute sunt plasate în congelator Șoc, din cauza căruia sucul wheatgrass practic, nu se deosebește de inițial – păstrează toate proprietățile originale, naturale (acest efect nu poate fi realizat cu ajutorul unui congelator convențional) .