Wheatgrass Spirulina

1 cub: 16 ml.

Conține: Suc stors din Grâu 100%, Gel Spirulina 100%.
Valoarea alimentară și calorică per 9 cuburi: deține în proporție de 85-95% proteine ușor de digerat, 1,3 g de proteine/ 0,3 g grasime/ 9,8 g carbohidranți/ 47,1 200 kcal/ kJ.

Notă: Dimineața, cu 30 minute înăinte de micul dejun, luați un pahar cu apă, apoi topiți cuburile în apă caldă (50 ml) . În 5-7 minute sucul e gata! Sucurile Wheatgrass trebuie păstrate la congelator. Ele necesită întrebuințate timp de 15 minute după decongelare. În caz contrar, acestea vor începe să-și piardă proprietățile benefice.

Spirulina, super-alimentul pe care trebuie să îl introduci în alimentaţie! Spirulina este o algă marină 100% naturală şi prezintă importante calităţi nutritive, motiv pentru care de-a lungul timpului a constituit un aliment de bază pentru populaţii renumite prin longevitatea şi sănătatea lor. Iată 3 motive pentru care spirulina trebuie să facă parte din regimul tău alimentar:
Oferă de 10 ori mai mult betacaroten decât morcovii, ceea ce face din această algă un aliat imbatabil împotriva radicalilor liberi, care cauzează îmbătrânirea celulară şi care favorizează apariţia multor probleme de sănătate. Antioxidanţii din spirulină au rolul de a întări sistemul imunitar, îmbunătăţesc digestia, reduc senzaţia de oboseală, au efect detoxifiant, cresc nivelul de energie, controlează apetitul, menţine funcţiile cardiovasculare, reduc inflamaţiile din corp şi pot fi de mare folos celor care suferă de alergii. Este bogată în proteine, fiind de mare ajutor persoanelor care doresc să îţi dezvolte şi să-şi menţină musculatura, dar şi vegetarienilor, cărora refuzul de a mânca alimente de origine animală îi poate priva de necesarul de proteine.

Tehnologia producției de suc:

• Grâul germinăm pe sistemul hidroponic, atâta timp cât acesta ajunge la o înălțime de 10-12 cm. În procesul de cultivare nu folosim aditivi, produse chimice și alte elemente auxiliare. Sistemul hidroponic protejează planta împotriva dăunătorilor găsite în sol.

• Atunci când planta a atins punctul de saturație maximă, este tăiată și stoarsă pentru suc. Stoarcem cu ajutorul storcătorului cu două axe melcante, prin presare la rece, ceea ce permite să primim la maxim viață din plante.

• Deodata sucul este turnat în pachete, împărțite pe porții și se vacuumează. Toate sucurile sunt realizate exclusiv din ingrediente naturale: fără apă, zahăr și conservanți.

• Pachetele gata făcute sunt plasate în congelator Șoc, din cauza căruia sucul wheatgrass practic, nu se deosebește de inițial – păstrează toate proprietățile originale, naturale (acest efect nu poate fi realizat cu ajutorul unui congelator convențional) .