Wheatgrass Chlorella

1 cub: 16 ml.

Conține: Suc stors din Grâu 100%, Praf Chlorella 100%.
Valoarea alimentară și calorică per 9 cuburi: 1,3 g de proteine/ 0,3 g grasime/ 9,8 g carbohidranți/ 47,1 200 kcal/ kJ.

Notă: Dimineața, cu 30 minute înăinte de micul dejun, luați un pahar cu apă, apoi topiți cuburile în apă caldă (50 ml) . În 5-7 minute sucul e gata! Sucurile Wheatgrass trebuie păstrate în congelator. Ele necesită întrebuințate timp de 15 minute după decongelare. În caz contrar, acestea vor începe să-și piardă proprietățile benefice.

Chlorella, ca și sora ei spirulina, este una dintre cele mai vechi specii de alge cunoscute de pe planetă. Indiferent de formele în care e consumată, pulbere sau capsule, chlorella este un supliment alimentar natural care energizează organismul, hrăneşte și susține sănătatea sistemului imunitar, regenerează şi detoxifiază organismul de contaminarea cu metalele grele din mediu sau mâncare, reduce inflamaţiile, susţine funcţionarea optimă a creierului, sistemului digestiv şi ficatului. În plus te protejează de radiaţii şi te poate ajuta să slăbeşti sănătos.

Tehnologia producției de suc:

• Grâul germinăm pe sistemul hidroponic, atâta timp cât acesta ajunge la o înălțime de 10-12 cm. În procesul de cultivare nu folosim aditivi, produse chimice și alte elemente auxiliare. Sistemul hidroponic protejează planta împotriva dăunătorilor găsite în sol.

• Atunci când planta a atins punctul de saturație maximă, este tăiată și stoarsă pentru suc. Stoarcem cu ajutorul storcătorului cu două axe melcante, prin presare la rece, ceea ce permite să primim la maxim viață din plante.

• Deodata sucul este turnat în pachete, împărțite pe porții și se vacuumează. Toate sucurile sunt realizate exclusiv din ingrediente naturale: fără apă, zahăr și conservanți.

• Pachetele gata făcute sunt plasate în congelator Șoc, din cauza căruia sucul wheatgrass practic, nu se deosebește de inițial – păstrează toate proprietățile originale, naturale (acest efect nu poate fi realizat cu ajutorul unui congelator convențional) .