Andriușcenco Ecaterina

Studii Superioare în domeniul Biochimiei și Nutriției la Facultatea UNEFS; Studenta Masterat la Facultatea Managementul Marketingului ASEM și Facultatea Tehnologia Alimentelor UTM

Cursuri de Nutriție  

 

“Când am înființat compania “Wheatgrass”, am dorit să înlocuiesc toate componentele nenaturale, ce se adaugă în sucuri pasteurizate. Și nu am putut să fac asta singură, pentru că mergea vorba de un produs alimentar. Atunci am apelat la tehnologi, ce lucrează alături de noi până în ziua de azi. 

Secretul cheie este în congelarea termică shock, îndată după stoarcerea sucului din vlăstari și combinați cu alte elemente. Tehnologiile moderne oferă un imens spațiu pentru imaginație și extinderea posibilităților. Spre deosebire de inovativele produse chimice, produsele naturale sunt cele care redau în cel mai bun mod o adevărată stare de bine!

 

 

Împreună cu specialiști în nutriție și tehnologi certificați, am creat aceste mixuri pentru a suplini toate cerințele unei bune detoxifieri și am găsit formula ideală prin combinații de gusturi și proporția sucului de grâu, ce crește treptat pe perioada curei, pentru a elimina toate toxinele și deșeurile metabolice ale organismului!”

Cu respect,
Andriușcenco Ecaterina!