Deliciul de Est GingerWheatgrass

1 cub: 16 ml.

Conține: Suc stors din Grâu 100%, Suc stors din Ghimbir 100%.
Valoarea alimentară și calorică per 9 cuburi: 1,3 g de proteine/ 0,3 g grasime/ 9,8 g carbohidranți/ 47,1 200 kcal/ kJ.

Notă: Dimineața, cu 30 minute înăinte de micul dejun, luați un pahar cu apă, apoi topiți cuburile în apă caldă (50 ml) . În 5-7 minute sucul e gata! Sucurile Wheatgrass trebuie păstrate în congelator. Ele necesită întrebuințate timp de 15 minute după decongelare. În caz contrar, acestea vor începe să-și piardă proprietățile benefice

Sucul Wheatgrass în mix cu Ghimbir are un gust deosebit, și o mare valoare nutritivă și energică. El alimentează organismul cu energie şi accelerează metabolismului. Împreună, ghimbirul și wheatgrass detoxifica organismul, îmbunătațesc circulația, combat colesterolul, întăresc sistemul imunitar, stimuleaza digestia și împiedică retenția de apă. Ghimbirul protejeaza vasele de sânge și previne ateroscleroza, are efect antiinflamator, îmbunătățește funcțiile digestive, activează metabolismul și combate greața – un efect secundar al dietelor de slăbire și al curelor de detoxifiere. Acum, puteți sa vă bucurați nu doar cu sucuri matinale, ci și cu ceaiuri din ghimbir cu miere, ce vă pot încălzi serile reci. Cuburile Ghimbir la fel le puteți folosi în sucuri fresh, care le preparați acasă.

Tehnologia producției de suc:

• Grâul germinăm pe sistemul hidroponic, atâta timp cât acesta ajunge la o înălțime de 10-12 cm. În procesul de cultivare nu folosim aditivi, produse chimice și alte elemente auxiliare. Sistemul hidroponic protejează planta împotriva dăunătorilor găsite în sol.

• Atunci când planta a atins punctul de saturație maximă, este tăiată și stoarsă pentru suc. Stoarcem cu ajutorul storcătorului cu două axe melcante, prin presare la rece, ceea ce permite să primim la maxim viață din plante.

• Deodata sucul este turnat în pachete, împărțite pe porții și se vacuumează. Toate sucurile sunt realizate exclusiv din ingrediente naturale: fără apă, zahăr și conservanți.

• Pachetele gata făcute sunt plasate în congelator Șoc, din cauza căruia sucul wheatgrass practic, nu se deosebește de inițial – păstrează toate proprietățile originale, naturale (acest efect nu poate fi realizat cu ajutorul unui congelator convențional) .