Ce știm despre sucul verde de grâu?

slabire detox

Grâul este bogat în proteine vegetale, clorofilă, enzime antioxidante, fibre și alte elemente nutritive. În plus, wheatgrass are efecte pozitive asupra imunității, anti-îmbătrânire, pielii, părului, colonului, metabolismului și încarcă cu energie.

Detox Wheatgrass #hottesttrend – încurajează energic procesele naturale de detoxifiere ale organismului și provoacă puterea naturală de purificare și curățare a corpului și a minții, pentru o stare permanentă de bine. Fructele, verdețurile și alte superfooduri repornesc sistemul, inundându-l cu vitamine, minerale, antioxidanti, enzime și nutrienți esențiali. Frozen juice-urile proaspăt stoarse din tot ce-i mai bun, pot fi primul pas simplu către un stil de viață sănătos și usor de întreținut.

este denumită alimentul perfect din punct de vedere micronutritional. 
Sucul din lăstari are în compoziţia sa nutrienţi cheie, cum ar fi: proteine, calciu, fier, magneziu, fosfor, zinc, potasiu, clor, sulf, mangan, cobalt, cupru, iod, precum şi vitaminele: A, B, C, E, K şi PUP. Acesta conţine de asemenea beta caroten, aminoacizi, antioxidanţi, enzime şi o cantitate mare de clorofilă. Ce este prezentă în sucul WHEATGRASS – denumită de oamenii de ştiinţă „sângele verde al plantelor”, are efecte excelente asupra întregului organism: contribuie la detoxifierea acestuia, reglează tranzitul intestinal, grăbeşte cicatrizarea rănilor, încetineşte procesul de îmbătrânire. Dar cea mai importantă acţiune a clorofilei se exercită asupra sângelui, deoarece contribuie la compensarea carenţelor de minerale şi de vitamine, eliminând toxinele din organism şi restabilind echilibrul acestor nutrienţi esenţiali în corp.

.

 buy wheatgrass online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CALL NOW
+
Call me!