Beneficiile wheatgrass

Multa lume stie sau a auzit de sucul de iarba de grau. Unii au incercat, altii au ramas doar curiosi si exista o discutie continua despre gustul sau dar si despre efecetul imediat pe care acest ail are asupra corpului. Desi nu este cel mai gustos lucru pe care il poti consuma, este posibil sa treci acest lucru cu vedere in momentul in care intelegi ce proprietati minunate poate avea acesta asupra corpului tau.
Iata mai jos unele dintre calitatile superioare ale sucului din iarba de grau conform renumitului Institut Hippocrates din Florida, Statele Unite:
  • Sporeste numarul celulelor rosii(hematii) si micsoreaza presiunea sangelui. Curata sangele, organele si tractul gastrointestinal de resturi. Iarba de grau mai stimuleaza si metabolismul si sistemele enzimatice ale corpului prin imbogatirea sangelui si ajuta la reducerea presiunii sanguine prin dilatarea traseelor sanguine prin corp.
  • Stimuleaza glanda tiroida, corectand obezitatea, indigestia si o gramada de alte motive de a te plange de sanatate.
  • Reface alcalinitatea sangelui. Abundenta de minerale alcaline din suc ajuta la reducerea supraaciditatii din sange. Poate fi utilizata pentru a alina multe dureri interne, si a fost folosita cu succes la tratarea ulcerelor peptice, colitelor ulceroase, constipatiei, diareei si a altor probleme ale tractului gastrointestinal.
  • Este un puternic detoxifiant si protector al ficatului si sangelui. Enzimele si aminoacizii gasiti in iarba de grau pot sa ne protejeze de carcinogeni, cum nu o poate face nici un alt aliment sau medicament. Ne intareste celulele, detoxifiaza ficatul si fluxul sanguin, si neutralizeaza chimic poluantii din mediu.
  • Lupta cu tumorile si neutralizeaza toxinele. Studii recente arata ca sucul din iarba de grau are o abilitate deosebita de a lupta impotriva tumorilor, fara toxicitatea obisnuita a medicamentelor. aceasta abilitate inhiba agentii distructivi ai celulelor. Multiplii componenti activi gasiti in sucul de iarba curata sangele si neutralizeaza si digera toxinele din celulele noastre.
  • Contine enzime benefice. Fie ca ai o taietura la deget pe care vrei sa o vindeci, sau doresti sa pierzi 3 kilograme… enzimele trebuie de fapt sa faca munca. Viata si abilitatile enzimelor care se gasesc in mod natural in corpurile noastre pot fi extinse, daca le ajutam din exterior, prin adaugarea de enzime exogene, precum cele gasite in sucul din iarba de grau. Nu il gatiti. Putem obine beneficiile multiplelor enzime gasite in grau prin consumul nepreparat al acestei plante. Gatitul distruge 100% din ezimele aflate in hrana.
  • Are o remarcabila similaritate cu propriul nostru sange. Cel de-al doilea aspect nutritiv al clorofilei este remarcabila ei similaritate cu hemoglobina, compusul ce transporta oxigenul in sange. Dr. Yoshihide Hagiwara, presedinte al Institutului de Sanatate Hagiwara/Hagiwara Institute of Health din Japonia, este principalul sustinator al utilizarii ierbii ca aliment si medicament. El motiveaza ca intrucat clorofila este solubila in particulele de grasime, iar particulele de grasime sunt absorbite direct in fluxul sanguin prin sistemul limfatic, atunci si clorofila poate fi absorbita in acest fel. Cu alte cuvinte, atunci cand „sangele” plantelor este absorbit in oameni, este transformat in sange uman, care transporta nutrientii catre fiecare celula a corpului.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Заказать звонок
+
Жду звонка!