Beneficiile wheatgrass

slabire rapida
Multă lume știe sau a auzit de sucul de iarba de grâu. Unii au încercat, alții au ramas doar curioși. E discutat des gustul sau efecetul imediat, pe care acesta îl are asupra corpului. Deși nu este cel mai gustos lucru pe care îl poți consuma, este posibil sa treci acest lucru, în momentul în care întelegi ce proprietăți minunate poate avea acesta asupra corpului tau.
Iată mai jos unele dintre calitatile superioare a sucului din iarba de grâu conform renumitului Institut Hippocrates din Florida, Statele Unite:
  • Sporește numărul celulelor roșii (hematii) și micșorează presiunea sângelui. Curăța sângele, organele și tractul gastrointestinal de resturi. Iarba de grâu mai stimulează și metabolismul și sistemele enzimatice ale corpului prin îmbogațirea sangelui și ajuta la reducerea presiunii sanguine prin dilatarea traseelor.
  • Stimulează glanda tiroida, corectând obezitatea și indigestia.
  • Reface alcalinitatea sângelui. Abundența de minerale alcaline din suc ajută la reducerea supraaciditatii din sânge. Poate fi utilizată pentru a alina multe dureri interne, și a fost folosită cu succes la tratarea ulcerelor peptice, colitelor ulceroase, constipații, diareei și a altor probleme ale tractului gastrointestinal.
  • Este un puternic detoxifiant și protector al ficatului și sângelui. Enzimele și aminoacizii găsiți în iarba de grău pot sa ne protejeze de carcinogeni, cum nu o poate face nici un alt aliment sau medicament. Ne întărește celulele, detoxifiază ficatul și fluxul sanguin, neutralizează chimic poluanții din mediu.
  • Luptă cu tumorile și neutralizează toxinele. Studii recente arată că sucul din iarba de grâu are o abilitate deosebită de a lupta împotriva tumorilor, fără toxicitatea obișnuită a medicamentelor. Aceasta abilitate inhibă agenții distructivi ai celulelor multiplii componenți activi găsiți în sucul de iarba, curată săngele și neutralizează, și digeră toxinele din celulele noastre.
  • Contine enzime benefice. Fie ca ai o taietura la deget pe care vrei sa o vindeci, sau doresti sa pierzi 3 kilograme… enzimele trebuie de fapt sa faca munca. Viata si abilitatile enzimelor care se gasesc in mod natural in corpurile noastre pot fi extinse, daca le ajutam din exterior, prin adaugarea de enzime exogene, precum cele gasite in sucul din iarba de grau. Nu il gatiti. Putem obine beneficiile multiplelor enzime gasite in grau prin consumul nepreparat al acestei plante. Gatitul distruge 100% din ezimele aflate in hrana.
  • Are o remarcabila similaritate cu propriul nostru sange. Cel de-al doilea aspect nutritiv al clorofilei este remarcabila ei similaritate cu hemoglobina, compusul ce transporta oxigenul in sange. Dr. Yoshihide Hagiwara, presedinte al Institutului de Sanatate Hagiwara/Hagiwara Institute of Health din Japonia, este principalul sustinator al utilizarii ierbii ca aliment si medicament. El motiveaza ca intrucat clorofila este solubila in particulele de grasime, iar particulele de grasime sunt absorbite direct in fluxul sanguin prin sistemul limfatic, atunci si clorofila poate fi absorbita in acest fel. Cu alte cuvinte, atunci cand „sangele” plantelor este absorbit in oameni, este transformat in sange uman, care transporta nutrientii catre fiecare celula a corpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CALL NOW
+
Call me!